TEB DUYURULARI 16/05/2019 00:00 Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Duyurusu Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 15.05.2019 tarihinde (bugün) yayımlanan duyuruda;

6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda nüfus kriterine tabi olan eczacılara ait başvuruların eys.titck.gov.tr adresinden erişilebilecek olan Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden 15/05/2019-13/06/2019 tarihleri arasında alınacağı ve eczacı yerleştirme işlemi yapılacağı yayımlanmıştır.

Başvuru sahiplerinin eys.titck.gov.tr adresi üzerinden belgelerini eksiksiz olarak eklemelerinin ardından, EYS’ye eklenen belgelerin asılları ile birlikte en geç 13/06/2019 tarihi mesai bitimine kadar İl veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine giderek başvurularını onaylatmaları gerektiği, başvuru sahipleri tarafından gerektiğinde destek almak için eyssistem@titck.gov.tr e-posta adresine ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Kontenjan listesi için tıklayınız.

Kurum duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.