TEB DUYURULARI 08/11/2018 00:00 Kredi Faiz Oranlarının Yeniden Düzenlenmesi

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Üyelerimize kullandırılan kredilerin maliyetini azaltmak, Sandık kaynaklarının da gözetilmesi amacıyla kullandırılan tüm kredilerin faiz oranı % 2,50 seviyesinden %2,39 seviyesine indirilmiştir.

Talep edilen krediler Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılacaktır.

Kullandırılan kredilerin bankada bekleme süresi 1 ay olup, 1 ayı geçen kredi talepleri değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Ayrıca kullandırılan kredilerde hiçbir isim altında masraf alınmayacak olup; ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir.

Kredi kullanacak üyelerimizin aşağıda bildirilen evrakları bankaya ulaştırmaları halinde kredi kullandırım süreci hızlanacaktır.

08.11.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kredi limit ve faiz oranlarını içeren tablomuz ektedir.

Bilgilerinizi ve konuyu üyelerinize duyurmanızı saygılarımla rica ederim.

Ecz.Mehmet İbrahim Özkol
Sayman

Kredi talebinde bulunan borçlu ve kefil üyemizin;

a. Nüfus Cüzdanı,

b. İmza Sirküleri,

c. Son 2 tam yıl sonu Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamesi ve bulunulan yılın son dönem Geçici Vergi Beyannamesi.

d. Vergi Levhası, e. Banka sorgularında ödenmemiş bir kayıt (çek/senet/haciz/kredi ve kart gecikmesi vb.) varsa ödendi belgeleri.

e. Banka sorgularında ödenmemiş bir kayıt (çek/senet/haciz/kredi ve kart gecikmesi vb.)varsa ödendi belgeleri,

f. Üyesi olunan Eczacı Odası'ndan alınan borçlu ve kefil üyemiz için Oda Kayıt belgesi,

Kredi Ödeme Tablosu için tıklayınız.