TEB DUYURULARI 15/11/2018 00:00 T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü İle Görüşme

Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz.Z.Cenap Sarıalioğlu, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz.Ersun Özkan, Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz.M.İrfan Demirci, Diyarbakır Eczacı Odası Başkanı Ecz.Ferat Değer, Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ecz.B.Murat Aras, Mersin Eczacı Odası Başkanı Uzm.Ecz.Özgün Sağır, Şanlıurfa Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz.Ahmet Karakuş, Hatay Eczacı Odası Başkanı Ecz.Sedat İlkin Aközcan, Mardin Eczacı Odası Başkanı Ecz.Uğur Elik, Batman Eczacı Odası Başkanı Uzm.Ecz.Adnan Bayhan, Osmaniye Eczacı Odası Başkanı Ecz.Zeynep Sönmez, 13.11.2018 tarihinde, T.C.İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürü Sayın Abdullah Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Göç İdaresi Genel Müdürü Sayın Abdullah Ayaz, Uluslararası Koruma Dairesi Başkanı Sayın Harun Başıbüyük ve Uluslararası Koruma Dairesi Başkanlığı'nda görevli Göç Uzman Yardımcısı Ahmet Buran’a, geçici koruma altındaki yabancıların reçete bedellerinin ödenmesinde yaşanan gecikmeler ve düzensizlikler ile Bölge Eczacı Odalarımızın bölgelerde yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri aktarıldı.