GEO DUYURULARI 08/09/2016 00:00 YENİ DÖNEM NÖBET LİSTESİ HAKKINDA

8.BÖLGE GAZİANTEP ECZACI ODASI

TEL: 0 (342) 3229030-31   FAX: 0 (342) 3229074

www.gaziantepeo.org.tr gaziantepeo@hotmail.com

Sayı:2016/2027                                                                                               08/09/2016

Değerli Meslektaşlarım,

Odamız tarafından hazırlanan ve İl Sağlık Müdürlüğünce onaylanan 12 Eylül 2016 – 12 Şubat 2016 tarihleri arası nöbet listesi ekte yer almaktadır.

Nöbet listelerinin basımı ve dağıtımı yapılmayacağından, eczanelerin Gaziantep Eczacı Odası Web sayfasındaki nöbet kısmından o günkü nöbetçi olan 10 eczanelik nöbet listesini günlük olarak alıp, ışıklı nöbet levhalarına asmaları zorunludur.

12.04.2014 tarih ve 28970 sayılı resmi gazetede yayımlanan Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmeliğin 26. Maddesi gereğince “ (1) Eczanelerin, kapalı olsalar dahi, nöbetçi eczanelerin adı, adresi ve telefon bilgilerini dışarıdan görülebilir, kolayca okunabilir şekilde ışıklandırılmış veya dijital ortamda ilân etmeleri gerekir. (2) Eczanelerin gece nöbeti hizmeti verirken kapılarının kapalı tutulması hâlinde kapılarında zil bulundurması gerekir.” Nöbet listelerinin nöbet panosuna asılması zorunludur.

Bu nedenle vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için meslektaşlarımızın konuya hassasiyet göstermelerini önemle rica ederiz.

Bilgilerinize sunulur.

Yönetim Kurulu Adına