GEO DUYURULARI 21/07/2016 00:00 YENİ WEB SAYFASI VE ANDROID-IOS CEP TLF UYGULAMALARI

Gaziantep Eczacı Odası yeni web sayfası ve cep telefonu uygulaması ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Yeni web sayfamız sürekli güncellenerek, cep telefonu uygulamalarından ios ve android ile
uyumlu ve koordineli biçimde çalışmaktadır. Nöbetci eczanelere, cep harita-navigasyon ile kolaylıkla ulaşılabilir durumdadır.(doğrudan telefon erişimi de mevcuttur).Cep telefonu uygulama indirme bölümünden NÖBETCİ ECZANE GAZİANTEP yazıp uygulama yüklenebilir. Birden fazla uygulama karşınıza gelirse ,yayıncı olarak 8.Bölge Gaziantep Eczacı Odası (Eflatun Medya) olanı seçilmelidir.

SGK Soru - Cevap kısmını kullanmak için sicil ve şifreye ihtiyaç vardır.
     Ayrıca yeni web sayfası ve cep tlf uygulamaları ile meslektaşlarımız, oda duyurularını daha kolay ve hızlı biçimde
alacakları gibi,doğrudan eczacıya mesaj ve eczacının odaya mesaj imkanı mevcuttur.Yine eczacı kendi nöbetlerini kolaylıkla görebilecektir,bununla birlikte eczacı bizzat nöbet adresi ve telefon bilgilerini düzenleyebilecektir.Bu imkanlardan yararlanmak için kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılmalır .Harita-navigasyon bilgisi güncelleme veya değişikliği için  ve şifre bilgilerini öğrenmek için bilisim@gaziantepeo.org.tr  adresine mail gönderilmesi rica olunur.

8.Bölge Gaziantep Eczacı Odası Yönetim Kurulu