TEB DUYURULARI 20/05/2020 00:00 14 Mayıs Eczacılık Günü Bölge Eczacı Odası Başkanları Video Konferans Görüşmesi

Her yıl ortak bir tema çerçevesinde çeşitli etkinliklerle kutladığımız Eczacılık Haftasını bu yıl COVID-19 pandemisi nedeniyle “Salgın Hastalıklarda Eczacının Rolü” teması ve “Hastalıkta Sağlıkta Eczacınız Yanınızda, COVID-19’a Karşı Eczacınız Yanınızda” sloganı çerçevesinde yoğunluklu olarak sosyal medya ve uzaktan erişimli platformlar aracılığı ile birlikte ‘ortak güç - tek yürek’ olarak geçiriyoruz.

Bu kapsamda, COVID-19 nedeni ile kaybettiğimiz meslektaşlarımızı ve eczane çalışanlarımızı 14 Mayıs 2020 saat 14:00’da tek yürek olarak saygı duruşu ile andık.

Ardından saat 15.00’da Bölge Eczacı Odası Başkanlarımızla video konferans görüşmesinde bir araya geldik.