TEB DUYURULARI 09/03/2017 00:00 2016 Yılı Satış Hasılatı Bilgilerinin Farma Inbox’a Girilmesi için Süre Uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasında devam etmekte olan protokol revizyonu görüşmelerinde değerlendirilmek üzere; meslektaşlarımızın, Eczacı Bilgi Sisteminde hazırlanan bölümde, 2016 yılı satış hasılatı (KDV Hariç) bilgisi ile stok düzenleme hakkından yararlanmış ise 23.08.2016/29810 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Bazı alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun Tebliği” doğrultusunda kesilen fatura tutar bilgilerinin Farma Inbox’a girilmesi için hazırlanan ekran, meslektaşlarımızdan gelen başvurular üzerine, 10 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar açık kalacaktır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

1.Reçete Tevzi sistemine giriş ekranı

2.Reçete Tevzi sisteminin sol alt bölümünde yer alan EBS butonunun bulunduğu ekran

3.Eczane Bilgi Formu EK-5 ekran görüntüsü