TEB DUYURULARI 27/07/2023 00:00 43. DÖNEM III. BÖLGELERARASI TOPLANTI MUĞLA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

43. DÖNEM III. BÖLGELERARASI TOPLANTI MUĞLA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk Eczacıları Birliği 43. Dönem III. Bölgelerarası Toplantı 20-22 Temmuz 2023 tarihleri arasında Muğla Bölge Eczacı Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri, Yüksek Haysiyet Divanı Üyeleri, TEB Eczacılık Akademisi Yönetim Kurulu, Bölge Eczacı Odalarımızın Başkan ve Yöneticileri, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği ve Birim Kooperatiflerimizin Başkan ve Yöneticileri ile meslektaşlarımız katıldı.

Bölge Eczacı Odası Başkan ve yöneticilerinin yaptığı değerlendirmelerin ardından Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman Üney toplantının kapanış konuşmasını gerçekleştirdi. Üney, Muğla’da yapılan 43. Dönem 3. Bölgelerarası Toplantıda eczacılık mesleğinin geleceği açısından çok önemli değerlendirmeler yapıldığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Mesleğimiz 184 yıldır bu coğrafyada bilimsel temeller üzerinde yükseliyor. Uzun yıllar da artan bir değerle var olmaya devam edecek. Tabii ki bizlerin ortak mücadelesi ile birlikte.

“Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir” ilkesi ile çıktığımız yolda, bu değeri alana kadar durmayacağız. Herkes bilsin ki meslek örgütümüz eczacı hak ettiği değeri alana kadar durmayacak, hep daha fazlası için çalışmaya devam edecektir. Yeter ki mesleğimiz için tek ses, tek yürek olmaya devam edelim.”