TEB DUYURULARI 03/11/2020 00:00 Depremde Zarar Gören Vatandaşlarımız İçin Yardımlaşmaya Çağırıyoruz

30 Ekim 2020 Cuma günü İzmir ve çevre illeri etkileyen deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediliyor. Türk Eczacıları Birliği 3. Bölge İzmir Eczacı Odamızın başlattığı yardım kampanyasına tüm meslektaşlarımızın katılımını bekliyoruz.

Odamızın yaptığı görüşmeler sonucunda oluşturulan ihtiyaç listesi ise şu şekilde:

- Çocuk bezi

- Dezenfektan

- Hijyenik ped

- Sıvı sabun

- Islak mendil

- Maske

- Bebek maması

Kampanyaya destek olmak isteyen eczacılarımız, çalıştıkları ilaç deposu veya ecza kooperatifleri aracılığı ile yardım kampanyasına katkıda bulunabilirler.

Depolarda ve kooperatiflerde toplanan yardım malzemeleri, toplu olarak Afet Koordinasyon Merkezi’ne teslim edilecektir. Eczanesi bulunmayan meslektaşlarımız ise diledikleri eczane üzerinden kampanyaya katkı verebilirler.