GEO DUYURULARI 24/05/2018 00:00 İstanbul Eczacılar Odası Sigara Bağımlılığı Danışmanlığı Sertifika Eğitimleri Hk.

Odamız tarafından düzenlenen “Sigara Bağımlılığı Danışmanlığı Sertifika Eğitimleri” kapsamında 18 Nisan 2018, 2 Mayıs 2018 ve 16 Mayıs 2018 tarihlerinde online olarak üç eğitim gerçekleştirdik. Değerli katkılarınızla eğitimlerimize yoğun katılım oldu.

Dördüncü ve son online eğitimimiz ise 30 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Oda web sayfamızdan canlı olarak yayınlanacak olan eğitim, Eczacı Odalarına kayıtlı tüm meslektaşlarımızın katılımına açıktır.

Meslektaşlarımız canlı yayın sırasında konuyla ilgili soru sorabilecektir.

Eğitim programı şu şekildedir:

30 Mayıs 2018 Çarşamba | 12.30 - 13.30 | Vakalarla Sigara Bağımlılığı / Prof. Dr. Dilek Toprak

Meslektaşlarımız, şu bağlantı üzerinden canlı yayın eğitimine ulaşabilecektir: http://i.steo.ws/PH5E

Eczacı Bilgi Sistemine kayıtlı olan tüm meslektaşlarımız TC Kimlik No ile giriş yaparak eğitime katılabilecektir.