GEO DUYURULARI 27/07/2016 00:00 JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI SÖZLEŞME YENİLEME İŞLEMLERİ HK.

Sayı:2016/1894                                                                                               27/07/2016

Değerli Meslektaşlarım,

TEB ile Türkiye Jandarma Genel Komutanlığı arasında 22.07.2016 tarihinde “Sağlık Giderleri Jandarma Genel Komutanlığı Tarafından Karşılanan Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol” imzalanmıştır.

2016 yılı sözleşme formları TEB tarafından basılmakta olup, sözleşme satış fiyatı 50 TL olarak devam edecektir. Sözleşme yenileme işlemi yapmak isteyen meslektaşlarımız 10.08.2016 tarihine kadar odamıza bildirmeleri rica olunur.

Bilgilerinize önemle sunulur.

Yönetim Kurulu Adına