GEO DUYURULARI 24/05/2016 00:00 Locoid Merhem, Locoid Lipokrem, Locoid Krem İsimli İlaçlar Hk.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA
Santa Farma İlaç Sanayii A.Ş. tarafından Birliğimize iletilen ve ekte yer alan yazılarında şirketin imal ruhsatına sahip olduğu “Locoid Merhem”, “Locoid Lipokrem”, “Locoid Krem” adlı ürünlerin isimlerinin “Locoderm %0.1 Merhem”, “Locoderm %0.1 Lipokrem”, “Locoderm %0.1 Krem” olarak değiştirilmesi taleplerinin Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından kabul edildiği; ürünlerin yeni adı ve barkoduyla 10.05.2016 tarihinde Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu web sitesinde yayımlanan fiyat listesinde ve SKRS E-reçete listesinde, 04.05.2016 ve 11.05.2016 tarihlerinde SGK web sitesinde yayımlanan “Bedeli Ödenecek İlaçlar listesi EK-4/A”da yer aldığı belirtilmektedir.
Konuya ilişkin mağduriyet yaşanmaması adına bilgilerinizi ve tüm üyelerinize duyurulması hususunu saygılarımla rica ederim.