TEB DUYURULARI 10/07/2019 00:00 Reçete Tevzi Sistemi Yönetici Bilgilendirme Toplantısı

Reçete Tevzi Sistemi Yönetici Bilgilendirme Toplantısı, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.Sinan Usta, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Mine Erdoğan, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.M.Aylin Yalçınkaya ve Bölge Eczacı Odalarımızın yöneticilerinin katılımıyla 08 Temmuz 2019 tarihinde Point Otel Ankara’da gerçekleştirildi.

Reçete Tevzi Sisteminden sorumlu TEB II. Başkanı Ecz.Sinan Usta başkanlığında, katılımcılara, Reçete Tevzi Sisteminin işleyişi ve uygulamalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Eğitim, katılımcıların soru, görüş ve önerileri alınarak sona erdi.