TEB DUYURULARI 25/03/2020 00:00 SGK ile Yapılan Görüşme Hakkında

SGK ile Yapılan Görüşme Hakkında

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney; Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz, SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Dr.Mustafa Özderyol ve GSS Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanı Fatih Sarıoğlu ile 24.03.2020 tarihinde (bugün) görüşme gerçekleştirdi.

Toplantıda Kurum yetkililerine sahada yaşanan durum ayrıntılı olarak aktarıldı. Kurumu’na yazılı olarak da iletmiş olduğumuz Covid-19 sürecinde eczanelerden ı̇laç teminine yönelik;

T.C.İçişleri Bakanlığının 21.03.2020 tarihinde yayımladığı Genelge kapsamında, evinde kalması zorunlu bulunan kişilerin ihtiyaçlarının sağlanması kapsamında;

Taleplerimiz iletildi.

Kurum yetkilileri içinden geçtiğimiz yoğun süreçte taleplerimiz ile ilgili değerlendirmede bulunulacağını, sistemlerinde yapılacak düzenlemeler sonrasında gerekli duyuruları yapacaklarını iletti.

Duyuru Okunma Sayısı : 1940