TEB DUYURULARI 02/11/2020 00:00 T.İş Bankası Aracılığıyla Verilen Yardımlaşma Sandığı Kredi Faiz Oranları Hakkında

42.A.00/8044

30.10.2020

BÖLGE ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Bankalarca uygulanan kredi faiz oranlarındaki artış ve ekonomik değişkenliklere göre Meslektaşlarımıza Sandığımızca kullandırılan kredi faizlerini yükseltmek durumunda kalınmış olup; kredi kullandırım aylık faiz oranı % 1,31 olarak güncellenmiştir.

Covid – 19 Pandemi sürecinde meslektaşlarımıza daha fazla destek olabilmek amacıyla Eczane İşletme Kredisinde ve eczanesi olmayan meslektaşlarımızın kullandığı Sosyal Yardım Kredilerinde 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olmak üzere 3 ay ödemesiz seçenekleri devam etmektedir.

Talep edilen krediler, Türkiye İş Bankası aracılığıyla kullandırılacaktır. Bankaya iletilen kredi kullandırım talimatının süresi, 1 ay olup; 1 ay içinde kullanılmayan krediler değerlendirilmeyecektir.

Üyelerimize kullandırılan kredi işlemlerinde hiçbir isim altında masraf alınmayacaktır.

Kredi ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir. Kredi talebinde bulunan üyelerimizin kendilerine ve kefillerine ait aşağıda bildirilen evrakları bankaya ulaştırmaları halinde kredilerinin tahsis süreci hızlanacaktır.

30.10.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kredi limit ve faiz oranlarını içeren tablomuz ektedir.

Kredi kullanacak üye meslektaşımız ve kefil olacak meslektaşlarımızın eksiklerinin tamamlatılması, kredi talep formlarının asılları birlikte Oda onay yazınızın Sandığımıza ulaştırılması için gereğini, bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz.Saygın Garğın

Sayman

Kredi talebinde bulunan borçlu ve kefil üyemizin bankaya teslim etmesi gereken evrakları;

a. Nüfus Cüzdanı,

b. İmza Sirküleri,

c. Son 2 tam yıl sonu Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamesi ve bulunulan yılın son dönem Geçici Vergi Beyannamesi,

d. Vergi Levhası,

e. Banka sorgularında ödenmemiş bir kayıt (çek/senet/haciz/kredi ve kart gecikmesi vb.) varsa ödendi belgeleri,

f. Üyesi olunan Eczacı Odası'ndan alınan borçlu ve kefil üyemiz için Oda Kayıt belgesi.

Türkiye İş Bankası Kredi Ödeme Tablosu için tıklayınız.