TEB DUYURULARI 26/10/2018 00:00 TEB Yardımlaşma Sandığı Kredi Limit Artışı ve Kredi Faiz Düzenlemesi

41.A.00/7919

26.10.2018

BÖLGE ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Üyelerimizden gelen talepler ve piyasa koşullarından doğan ihtiyaçlar çerçevesinde Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti konuyu değerlendirmiştir. Sandık kaynakları ve olanaklar ölçüsünde Eczane İşletme Kredisi üst limiti 60.000,00.TL – Sosyal Yardım Kredisi üst limiti ise 20.000,00.TL'na yükseltilmiştir.

Bankalarda henüz faiz indirimi yapılmamış olmakla birlikte; Üyelerimize kullandırılan kredilerin tümünün faiz oranı %2,50 seviyesine indirilmiştir.

Kullandırılan kredilerin bankada bekleme süresi 1 ay olup, 1 ayı geçen kredi talepleri değerlendirilmeye alınmayacaktır. Ayrıca kullandırılan kredilerde hiçbir isim altında masraf alınmayacak olup; ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir.

30.10.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kredi limit ve faiz oranlarını içeren tablomuzu ekte tarafınıza iletiyoruz.

Bilgilerinizi ve konuyu üyelerinize duyurmanızı saygılarımla rica ederim.

Ecz. Mehmet İbrahim ÖZKOL

Sayman

Kredi tablosuna ulaşmak için tıklayınız.