TEB DUYURULARI 17/09/2019 00:00 TEB Yardımlaşma Sandığı Kredilerinde Faiz İndirimi Hakkında

16/09/2019
41.A.0017525

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Bankalarca kredi faizlerine uygulanan indirimler sonucunda, Üyelerimize kullandırılan kredi maliyetlerini daha da düşürmek amacıyla, üyelerimize kullandırılan kredilerin kullandırım faiz oranı; %1,49 seviyesinden %1,33 seviyesine indirilmiştir.

Krediler, Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılmaya devam edecektir. Bankaya iletilen kredi kullandırım talimatının süresi, 1 ay olup; 1 ay içinde kullanılmayan krediler değerlendirilmeyecektir.

Kredi işlemlerinde bankaya hiçbir masraf ve ek ücret ödenmeyecektir.

Kredi ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir. Kredi talebinde bulunan üyelerimizin, kendilerine ve kefillerine ait aşağıda bildirilen evrakları bankaya zamanında ulaştırmaları halinde kredilerin tahsis süreci hızlanacaktır. Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılacak 16.09.2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kredi limit ve faiz oranlarını içeren tablomuz ektedir. Kredi kullanacak üyelerimizin kredi talep formlarının asıllarıyla birlikte Oda onay yazınızın Sandığımıza ulaştırılmasını, gereğini bilgilerinizi ve konuyu üyelerinize duyurmanızı saygılarımla rica ederim.

Ecz.Mehmet İbrahim ÖZKOL
Sayman

Kredi talebinde bulunan borçlu ve kefil üyemizin bankaya teslim etmesi gereken evrakları;

a. Nüfus Cüzdanı,
b. İmza Sirküleri,
c. Son 2 tam yıl sonu Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamesi ve bulunulan yılın son dönem Geçici Vergi Beyannamesi.
d. Vergi Levhası,
e. Banka sorgularında ödenmemiş bir kayıt (çek/senet/haciz/kredi ve kart gecikmesi vb.) varsa ödendi belgeleri,
f. Üyesi olunan Eczacı Odası'ndan alınan borçlu ve kefil üyemiz için Oda Kayıt belgesi.

Kredi tablosuna ulaşmak için tıklayınız.