TEB DUYURULARI 16/09/2019 00:00 TİTCK – TEB Kurumsal İstişare Toplantısı

TİTCK ve TEB yetkililerinin katılımı ile 13 Eylül 2019 tarihinde (bugün) yardımcı eczacılık uygulamaları konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Dr.Ecz.Harun Kızılay, TİTCK Eczaneler Dairesi Başkanı Uzm.Ecz.Fatma Bekar ve Kurum yetkilileri ile, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney ve Türk Eczacıları Birliği çalışanları katıldılar.

Toplantıda; Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 27.12.2018 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren “Yardımcı Eczacı Yerleştirmesi ve Çalıştırılmasına Dair Usul ve Esaslar” metninde yapılması düşünülen değişiklikler değerlendirildi.