TEB DUYURULARI 23/02/2017 00:00 Türk Eczacıları Birliği İnternet Sayfasında Kitaplar ve Raporlar Sayfası Açıldı

Türk Eczacıları Birliği İnternet Sayfasında Kitaplar ve Raporlar Sayfası Açıldı

Türk Eczacıları Birliği olarak, günümüzde bilginin üretilmesi, yayılması ve kullanımının yaygınlaşması noktasında teknolojinin sunmuş olduğu olanaklardan faydalanmanın önemine ve gerekliliğine inanıyoruz. Meslektaşlarımızın kullanımına kitap olarak sunduğumuz yayınlarımızı elektronik olarak internet sitemizden paylaşarak, daha yaygın bir şekilde faydalanabilmelerinin de mesleğimizin gelişimine katkı sunabilecek önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz.

Web sitemizde elektronik formatta yayımladığımız TEB Haberler ve MİSED yayınlarımıza ilave olarak, ilaç ve eczacılık alanına ve mesleğimize ilişkin gerçekleştirdiğimiz çalıştayların raporlarına, yayınlamış olduğumuz kitaplara/broşürlere ve belirli konularda geliştirdiğimiz fikir ve bilgilerin yer aldığı yayınlarımıza da Birliğimizin internet sitesinden ulaşılabilecektir.

Bugün itibariyle web sayfamızda açılan;

1) www.teb.org.tr de ana sayfada üst menüde yer alan TEB Yayınları altında açılan Kitaplar ve Raporlar bağlantısı aracılığıyla,

2) www.teb.org.tr ana sayfada solda yer alan Uygulamalar başlığı altında oluşturduğumuz Kitaplar ve Raporlar bağlantısı ile erişeceğiniz http://dergi.tebeczane.net/public_html/kitaplar/index.htm adresinde elektronik ortamda yer alan yayınlarımız;

İnternetten İlaç Satışı İle Mücadele Kitapçığı (2017)
Sağlık İlaç ve Eczacılık İstatistikleri Yıllığı (2016)
2016 yılında gerçekleştirdiğimiz Reçetesiz İlaçlar: Stratejik Yönelim Çalıştaylarına (I-II) ait raporlar,
Eczacının Başvuru Rehberi Kitabı (2015)
Gürbüz Eczanede Kitabı (2015)
Eczacı ve Eczane Profili Araştırması Kitabı (2015)
Eczacılıkta Sözün Demi Kitabı (2014)
İlaç Uygulama Becerisi Kitabı (2013)
Koruyucu Sağlık Rehberi Kitabı (2012)
Yayınlarımızın arasına yenilerinin katılmasıyla, her geçen gün sayıları artarak önemli bir arşiv niteliği kazanacak bu alanda paylaşıma açtığımız eserlerin mesleki dağarcığınıza katkı sağlamasını diliyoruz.