TEB DUYURULARI 13/05/2016 00:00 Türkiye İş Bankası Sözleşme Yenileme Sürelerinin Uzatılması Hakkında

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA
Bilindiği üzere, Birliğimiz ile Türkiye İş Bankası A.Ş. arasında imzalanan Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Türk Eczacıları Birliği Arasında Banka Sağlık Yardımlarından Yararlanan Hak Sahiplerinin Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol'ün V. Anlaşma maddesinin 5.fıkrasında yer alan "Banka ile eczaneler arasında bu protokol esaslarına göre her yılın Nisan ayında sözleşme yenilenir…" maddesi gereğince 2016 yılı sözleşmeleri bastırılarak, sözleşme yapmak isteyen eczacılarımıza ulaştırılması amacıyla Birliğimize bağlı eczacı odalarımıza gönderilmiştir.
Protokol ile belirlenen süre içerisinde çeşitli sebeplerle sözleşmesini yenileyememiş/imzalayamamış üyelerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi adına Banka ile yapılan görüşmeler doğrultusunda sözleşme yenileme işlemleri için tanınan süre 31 Mayıs 2016 Salı günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Ancak bugünden itibaren sözleşmelerin;
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
Sosyal İşler Birimi
Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi
İçmeler Mah. Piri Reis Cad. No:62 D Blok
34947 Tuzla/İstanbul
adresine kargo ile iletilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinizi ve konunun ivedilikle tüm üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.
Ecz.Arman ÜNEY