TEB DUYURULARI 08/07/2020 00:00 Yardımcı Eczacılık Uygulamaları Komisyonu Toplantısı Hakkında

Yardımcı Eczacılık Uygulamaları Komisyonu, 07 Temmuz 2020 tarihinde Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in başkanlığında, TEB Eczacılık Akademisi Başkanı Prof.Dr.Terken Baydar, Hukuk Danışmanı Av.Hüseyin Öğüşlü ve Bölge Eczacı Odası temsilcilerinin katılımıyla toplandı.

Toplantıda, Yardımcı Eczacı Yerleştirmesi ve Çalıştırılmasına Dair Usul ve Esaslar metninde, sahada uygulama sorunları ile karşılaşılmamasına yönelik olarak yapılabilecek değişiklik ve düzenlemeler ile, Komisyon tarafından yardımcı eczacılık uygulamalarına yönelik gerçekleştirilebilecek çalışmalar görüşüldü.