TEB DUYURULARI 16/09/2019 00:00 Yardımcı Eczacılık Uygulamalarını Değerlendirme Komisyonu Toplantısı

Yardımcı Eczacılık Uygulamalarını Değerlendirme Komisyonu 11 Eylül 2019 Çarşamba günü Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney’in başkanlığında, komisyonda görev alan akademisyenler, Bölge Eczacı Odası temsilcileri ve TEB Gençlik Komisyonu temsilcilerinin katılımıyla toplandı.

Toplantıda; yardımcı eczacılık yapmakta olan meslektaşlarımızın değerlendirmeleri sonucu uygulamadaki mevcut durum, Yardımcı Eczacı Yerleştirmesi ve Çalıştırılmasına Dair Usul ve Esaslarda yapılabilecek değişiklikler ve Yardımcı Eczacılar İçin Uygulama Rehberi hazırlıkları değerlendirildi.